99D Residence

 

99D Residence va ofera garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere la standarde de calitate superioara in unul din cele 3 blocuri.

Proiectul s-a nascut stiind nevoia oamenilor pentru o locuinta cat mai apropiata de oras, fiind amplasat la doar 20 de minute de centrul Bucurestiului.

Primul bloc finalizat in decembrie 2019 cuprinde:

 • Icon Image
  38
  Locuinte
 • Icon Image
  52
  Locuri de parcare
 • Icon Image
  4
  Spatii comerciale
 • Icon Image
  2018
  An constructie

Vrei sa programezi o vizionare?

Tel: 0728 778 631

Avantaje 99D Residence

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor Aenean sollicitudin, lorem quis
bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.t akshay handge.

Locuri de parcare
Atlas Residence a gandit intregul complex astfel incat numarul locurilor de parcare sa fie mai mare decat cel ala locuintelor.
Confort
Stim ca pui pret pe liniste, confort si respectarea orelor de odihna. Si noi! De aceea zona este una retrasa, cu circulatie si zgomot limitate.
Loc de joaca pentru copii
Pentru a-i oferi copilului un loc in siguranta unde sa se poata juca, 99D Residence a construit un loc de joaca pentru copilul tau, la doar cativa metri de bloc.
Siguranta
Blocul beneficiaza de paznic la parter, precum si de camere de supraveghere, iar o echipa de interventie se afla la doar 6 minute distanta.
Parcul Bragadiru
Modernizat cu fonduri europene, parcul se întinde pe circa 8 hectare şi cuprinde piste pentru biciclete, locuri de joacă pentru copii şi chiar o zonă unde poţi face grătar în aer liber.
Transport in comun
Exact in fata blocului, este statia RATB pentru masinile: 302 (linie orășenească), 438 si N122 (linie de noapte). Blocul este situat la fix 9km de Piata Unirii.

99D Residence - Locatie

Localizat la doar 9 km de Piata Unirii, cartierul de blocuri 99D Residence este inconjurat de centre comerciale (Mega Image, Cora Alexandriei, Leroy Merlin, Lidl),
piete agroalimentare (Piata Rahova si Piata Bragadiru) si multiple unitati de invatamant pentru toate varstele (gradinite, scoli gimnaziale, scoli primare).