99D Residence – Spatii comerciale

 

99D Residence va ofera spatii comerciale pentru desfasurarea diferitelor activitati.

Spatiul 1 – 97 mp – Pentru inchiriat
Spatiul 2 – 36 mp – Vandut
Spatiul 3 – 136 mp – Pentru inchiriat
Spatiul 3.1 – 49 mp – Vandut
Spatiul 4 – 97 mp – Vandut

In 99D Residence veti gasi atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 si cu 3 camere la standarde de calitate superioara.
Amplasat la doar 9 km de Piata Unirii, 99D Residence este un cartier tanar, care a aparut din dorinta de a oferi oamenilor o locuinta care sa asigure, in acelasi timp, liniste si armonie, dar si accesul rapid catre centrul Bucurestiului. De asemenea, apartamentele din complexul 99D Residence sunt amplasate intr-o zona sigura si beneficiaza de o compartimentare eficienta.

99D Residence pune la dispozitie apartamente pentru toate gusturile. Este un ansamblu residential care ofera linistea si mediul propice tuturor celor care cauta o locuinta noua.

Preturile apartamentelor din ansamblul 99D Residence sunt accesibile persoanelor care cauta o locuinta noua cu toate facilitatile, dar si tinerelor cupluri si familiilor cu copii, oferind un mediu propice pentru cei mici intr-o comunitate prietenoasa. Aici veti gasi atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 sau 3 camere moderne si spatioase. In acelasi timp, cartierul ofera acces usor la multiple centre comerciale, piete agroalimentare si unitati de invatamant.

Vrei sa programezi o vizionare?